Nalazite se ovdje » Početna » Izleti

Izleti s Klementom

Hrvatska ima jedan od najljepših arhipelaga na svijetu. Jadranska obala uz koju se rasprostrlo preko tisuću dvijesto otoka, otočića i hridi,čini arhipelag izuzetne ljepote.

Čisto more, netaknuta priroda,povjesne znamenitosti koje sežu još u antičko doba pa i dalje u prošlost. Mnogi nautičari ocijenili su hrvatski arhipelag, uz Karipsko otočje, kao najljepše jedriličarsko i nautičko područje na svijetu. U ''konzumiranju'' odmora ne treba žuriti već to treba činiti polako, opušteno i bez napetosti. Treba uživati u jedinstvenom ambijentu otoka i uvala…U dobrodošlici i gostoprimstvu mještana,delicijama primorske kuhinje,domaćem vinu, plesu i pjesmi ili pak tišini mirnih uvala. Pridodajmo tome još i kulturne i povijesne znamenitosti; muzeje, galerije, katedrale i ostalo.

Uz našu pomoć možete detaljno isplanirati putovanje i izbjeći situacije kojima se nikako nebiste htjeli naći. Iznesite nam vaše želje i potrbe,dogovorimo  plan putovanja. Ovisno o dogovoru spremni smo poučiti vas kako upravljati brodom, roniti, loviti ribu i pripremati riblje i druge specijalitete, prikazati vam stvarnu ljepotu Jadrana i njegovih srdačnih i gostoljubivih stanovnika.

Mi poznamo Jadran, njegove stanovnike i njihove običaje,znamo njihovu  povijest.